lørdag den 30. juni 2012

Børnekunst når det er bedst

Emilie har lige tømt skoletasken for alle de kunstværker hun har produceret i 0.A - det er slet ikke så få!
Jeg er især helt vild med billedet herunder.


Og de små fugle herunder får mig til at tænke på det populære retrostof med skønne fugle - måske det bare er mig?



Er du med?


Har I set den lækre Give Away hos Hare Kanin?
Emilie syr bare de lækreste ting, og er super sej i jersey!

Hvis hun får 7 faste læsere mere idag, og runder 100, trækker hun lod om to par shorts i stedet for ét. Skynd dig forbi og meld dig, hvis ikke du allerede har gjort det, jeg er sikker på, du ikke vil fortryde :)



fredag den 29. juni 2012

Sy sy sy

Der har virkelig været gang i symaskinen de sidste par uger, her et lille udsnit af de seneste Smuttii-krearier.








  



torsdag den 28. juni 2012

Smukkeste tæppe

Jeg synes solen klæder mit nyankomne retrovattæppe, som er endnu et Trendsales-køb, rigtig godt. Så sol, skin skin skin, pleeease bliv ved, jeg trænger!

mandag den 25. juni 2012

Lækre stoffer på en mandag morgen

Nøøøj, se lige hvad posten kom med her til morgen (det er fedt at få morgenpost), så nu vil jeg fluks kaste mig over symaskinen...har dog lige lidt, der skal syes inden det bliver disse stoffers tur, men der er da ikke noget så motiverende som sådan en sending, og jeg har virkelig holdt mig i skindet længe, så det er yderst velfortjent - hvis jeg selv skal sige det.

Stofferne er selvfølgelig herfra... der er altid SUPER hurtig levering!


Skønne jerseystoffer

 Bomuld med ugleprint


fredag den 22. juni 2012

Bukser med neon

De er altså blevet super fede disse bukser i mørk chambrey, som jeg synes er den optimale 'denim'-kvalitet her i sommerhalvåret (og der kan jo bare komme strømpebukser/lange underbukser under til vinter).
Jeg synes den neongule pipingkant om lommerne er SÅ sej til!




AMIO UDSALG!

Jeg brænder p.t. for at lave nye spændende Smuttii-ting, og har lyst til, at få ryddet ud i  min Amio-shop, alt er derfor sat kraftigt ned. Kig forbi lige HER, og se om der ikke skulle være noget du kunne bruge.






onsdag den 20. juni 2012

Trendsales godter

Jeg har gjort et par gode køb på Trendsales de seneste dage.
En FDB stol og en kitschet lille bambi har fundet vej til mig med posten.



Et vattæppe er også på vej, glæder mig til det kommer!

tirsdag den 19. juni 2012

Pin pin pin

Pinner du?
Jeg holdte mig fra Pinterest ret længe ud fra tanken om, at jeg har mere end rigeligt af tidsslugere i mit liv. Jeg røg alligevel i, og må sande, at Pinterest altså ikke kun er en tidssluger, det er også et ret godt stykke værktøj. I hvert fald løber jeg ikke tør for hækle-, strikke- eller boligindretningsidéer lige foreløbigt. 
Har du lyst at følge mig, kan du gøre det HER.




søndag den 17. juni 2012

Neonsyning

Aaah, mørk chambrey og neongul piping er en fiiiin kombi!




lørdag den 16. juni 2012

Sneak på badeværelses makeover!


Vi har nok, indtil for én måned siden, haft verdens grimmeste badeværelse (og jeg overdriver ikke!). Egentlig har vi overhovedet ikke gjort noget ved det, i de 6 år vi har boet her, netop fordi vi bare synes, det skulle brækkes helt ned, men nu har vi erkendt, at det ikke kommer til at ske foreløbigt, så vi (min mand) gik i gang med en makeover! og fra at vi egentlig var lidt trætte af, at det ikke var en totalrenovering, er vi nu vældigt glade for vores "nye" badeværelse, hvor de grønne gulve og armaturer nu kun er en charme.

Der mangler lige de allersidste detaljer, derfor er dette kun et sneak, jeg vil lige prøve at finde et før-billede som I kan se (hvis I tør), når jeg viser billeder af det helt endelige resultat.


onsdag den 13. juni 2012

Godnat...og indlæg nr. 200!

Med dagens sidste par bukser og indlæg nr. 200 (sjovt nok mangler jeg kun 3 læsere i at have 200 af dem også), siger jeg godnat derude!


Totalt tøset

Marie har manglet bukser i et pænt stykke tid, er det ikke utroligt, at jeg så sjældent får syet til mine egne børn? Nå, men igår skulle det altså være, jeg fik klippet 4 par bukser, de 3 par er nu færdige. 
De første jeg syede var parret med lommerne, og heldigvis fik jeg prøvet dem på hende inden jeg syede videre, og jeg fik indset i tide, at hun altså ikke helt er i Smuttii's str. 80 endnu (hun måler også kun 71 cm). Så jeg fik tilrettet de øvrige par til str. 74 og parret med lommerne må gemmes lidt. 

Lommestoffet har jeg fået af en sød kunde, som selv sendte mig stof til en solhat, og jeg fik lov beholde resterne, det er jeg super glad for, for det er da virkelig bare nogle skønne stoffer, som jeg klart må på jagt efter mere af! - det er iøvrigt første gange jeg har forsøgt mig med rib som kantebånd på lommerne, jeg gjorde stort set som Line, bortset fra, at jeg bukkede båndet på samme måde som skråbånd, så det også bliver pænt på bagsiden. Jeg synes det giver et pænt resultat, og vil klart gøre det igen.








P.S. jeg har vidst aldrig før lavet et SÅ lyserødt indlæg!?

På den igen - æblenederdel til fødselsdagsbarn

Forleden aften måtte jeg fabrikere endnu en fødselsdagsnederdel til en pige i Emilies klasse - når man først er begyndt skal alle jo have. Det er nu faktisk også lidt hyggeligt, at lave en nederdel med den enkelte pige i tankerne, hver gang forsøger jeg, at ramme netop den piges smag.
Efterhånden har 6 ud af 12 piger vidst fået, det kan godt være, jeg bliver nødt til at lave et par stykke på forhånd inden min barsel er slut.

Denne gang blev det en nederdel i lilla babyfløjl (hvorfor er det så svært at fotografere lilla?) og med et applikeret æble.




tirsdag den 12. juni 2012

Lækre drengesager

Idag bliver denne bestilling sendt afsted til en lille fyr som snart bliver 1 år. Lækre sager synes jeg!





mandag den 11. juni 2012

Kreaklubbens sydag

I går holdte kreaklubben sydag hjemme hos Fie (hun bor altså vildt lækkert!) - det var super super hyggeligt, og lidt mindre effektivt... ok nogen fik da produceret lidt af hvert, det var bare ikke mig, forstår stadig ikke hvor tiden blev af??? Jeg forsøgte mig med en gulvpude jeg har set i Stof og Stil, det skulle have været en smal sag, men den skulle forsynes med mega pipingbånd, og det var altså ret meget for maskinen at komme igennem - et værre bøvl!

Her får I lige lidt billeder fra en (trods alt) DEJLIG dag. Den lille Asta-snut er Tanjas, hun er bare så dejlig!