tirsdag den 31. juli 2012

Body nr. 2

Jeg blev helt høj over det vellykkede bodyprojekt og kastede mig straks over én mere. Syet i noget jersey fra Stof og Stil som jeg har haft til at ligge længe. Sammen med et par lilla velourbukser, bliver Marie da rigtig efterårslækker!


mandag den 30. juli 2012

Tadaaaa, min aller første body!

Jeg har hidtil kigget misundeligt med, når andre har syet bodyer og aldrig troet, at det ville ske for mig, men nu har jeg gjort det, og endda med et helt pænt resultat synes jeg. Det må jeg prøve igen (tror nemlig desværre også den er blevet alt for stor til Marie, men måske kan jeg alligevel få en pejling på, hvor mønsteret skal rettes til).


Lidt til mor og syspænding


Jeg har sagt det før, men jeg elsker altså bare, at vi får pakkepost om morgenen, det er da dejligt at starte dagen med sådan en pakke. 
Idag havde posten lidt med til mig (det er virkelig ikke sket ofte det seneste år), men om præcis 2 uger skal jeg på arbejde igen, så det er vidst på tide at få suppleret garderoben.
Støvler fra mit absolutte yndlings skomærke, Fly London, købt på udsalg og oversizestrik fra Modström, den er så lang, at den kan bruges som kjole, selv med mine 184. Jeg synes det er sådan nogle fine efterårsfarver og glæder mig til at tage den i brug. Tingene er købt hos Superlove.


Nu vil jeg udnytte Maries morgenlur og kaste mig over symaskinen, jeg har nemlig klippet til min allerførste body, jeg er godt nok spændt på resultatet!!!

søndag den 29. juli 2012

Vores skønne skønne ferie!

Advarsel: billedspam!

Jeg har virkelig svært ved at begrænse mig, når jeg skal udvælge billeder fra familiens ferier. De rører mig bare alle sammen, nok fordi de tilsammen er med til at vise den rette stemning fra vores ferie.


For 4. år i træk var vi på camping, i DK vel at mærke... jeg elsker charter og de varme sydlige himmelstrøg, men jeg elsker også den danske sommer, grill i lange baner, aftener med spil til langt ud på natten, hygge i forteltet på de regnvåde dag, klipklapper og gummistøvler, Haribo og Toms, den smukke danske natur som er helt gratis at opleve, at sætte os i bilen og bare køre til vi ser noget som får os til at stoppe. I år så vi fx. Kaleko Mølle på sydfyn hvor Nissebanden holder til og fandt den hyggeligste lille havn hvor man kunne få store gammeldaws isvafler - og ovenikøbet kom der et par Fjordheste forbi som måtte klappes.
Jeg elsker at give min børn nogle andre ferieoplevelser end 'bare' charter og vise dem, at ferie handler om at være sammen og intet andet når det kommer til stykket - og det er sådan det er, når vi er på camping.
Til september skal vi til Cypern, det bliver også skønt, men det er en helt anden ferie, at vi så skal afsted med ca. 40 andre gør også den ferie helt speciel.


















To små jersey kjoler

Idag har jeg syet to små jerseykjoler i de skønneste prints med rødhætte og skovens dyr, jeg er helt forelsket i de stoffer og må da sy meget mere i dem.

Kjolerne er str. 92 og til salg for 300 kr. inkl. porto pr. stk.
(kan syes på bestilling i str. 92-128)







lørdag den 28. juli 2012

På en regnvejrsdag

På den første indedag efter næsten en hel uge ude i det gode vejr, fik jeg ordnet et projekt, som jeg længe har haft i tankerne, så nu er tre stk. IKEA opslagstavler blevet betrukket og klar til ophængning på de stores værelser.


Igår nåede vi at nyde den sidste sommereftermiddag/aften i denne omgang, ved stranden hvor vi havde medbragt lækre sandwiches. Jeg tog mange billeder, men dette af Emilie synes jeg bare er herligt.

onsdag den 25. juli 2012

Totalt meget ferie

Jeg er virkelig i ferie-'mode', virkelig! Jeg får ikke blogget, ikke læst med hos jer eller syet noget som helst, men jeg har rent faktisk alligevel fået afsluttet en hel del projekter af hækle-/strikkekarakter her i ferien, de må snart vises frem, men nu hvor jeg sidder her i totalt ro og nyder aftensolen på terrassen, vil jeg bare sende jer alle en sommerhilsen, håber I nyder ferie og familie ligeså meget som mig.

fredag den 6. juli 2012

Total jersey sejr!

Da jeg i sidste uge købt lidt jersey hjem var det egentlig bare til eget brug, det er nemlig absolut ikke noget jeg har erfaring med at sy i, et par kjoler er det tidligere blevet til, men en sød kunde overtalte mig til at sy en bluse til hendes søn... det har jeg så gjort nu, og jeg er ovenud tilfreds, synes den er super skøn og sy-resultatet i top - modellen arbejder jeg nok lidt videre på, jeg har taget udgangspunkt i et gammelt mønster på en bluse med meget mere vidde og rettet det til.

Jeg tager gerne imod bestillinger, har dog først tid til at sy igen om et par uger.
Syes i str. 92-128 for 275,- inkl. porto.
Send mig en mail på christinaravnandersen@gmail.com


torsdag den 5. juli 2012

Snart ferieklar

Med disse små projekter klaret, er jeg NÆSTEN klar til familiens campingtur. Jeg glæder mig SÅ meget. Uanset hvordan vejret bliver (ok jeg håber da på sol), så vil jeg bare nyde nyde nyde at skulle være sammen med min familie og intet andet! Det bliver helt fantastisk!




onsdag den 4. juli 2012

Aaaah solskinshækling...

Håber I nyder det derude :)