onsdag den 12. september 2012

Kom med til blogtræf!

(ja ja, jeg ved godt du sikkert har set den hos de andre, der var noget hurtigere i optrækket end jeg, men tænk hvis du ikke har! vi vil så gerne have dig med) 


Så er der blogtræf i Lystrup (lidt nord for Århus) søndag d. 28. oktober 2012 kl. 10-16. 

Der er ingen planer for dagen, så kom glad med strikkepindene, hæklenålene, papir og æsker, perler osv. Der vil være mulighed for at lave fine lysestager i træ, dekoreret efter eget design. Yderligere vil der i løbet af dagen være udtrækning af fine live give-aways. 

Arrangementet koster 50 kr., prisen dækker lokale og forplejning hele dagen. Yderligere vil der være en ekstra udgift, hvis man ønsker at lave lysestager (25 kr. for 2 stk.). 

Hovederne bag arrangementet er Anna, Marianne, Gitte, Marie, Tanja, Anne-Sophie, Marianne (uden blog) og jeg.

Tilmelding skal ske til Marianne på email: remiel@live.dk senest d. 5. oktober. Herefter vil man få yderligere info via mail


Jeg lever faktisk endnu...

Hverdagen har jo i den grad meldt sin ankomst, jeg nyder at være på arbejde, det er ingen problem overhovedet, men hold da op, jeg skal godt nok vænne mig til, ikke at have tid nok herhjemme, tid nok til hus og hjem, til syning og blogland, til bøger og strikketøj... hulk snøft det er hårdt, ikke mindst at have så lidt tid med dem her:


Som nogen måske spotter, har jeg dog fundet ind på Instagram, der hedder jeg Smuttii og du er velkommen til at følge mig - dejlig hurtig måde, lige at følge lidt med hos alle de kreative sjæle og mange flere :)