tirsdag den 30. oktober 2012

Det blev en dejlig søndag!

Nu er det efterhånden et par dage siden, men jeg bliver stadig glad, når jeg tænker tilbage på i søndags. Blogtræffet i Lystrup gik over al forventning, og jeg havde bare sådan en dejlig dag, det var de sødeste kreadamer der kom og snakken gik lystig fra start til slut, imens der bare blev suget inspiration og delt erfaring...NØJ, hvor var der mange fine projekter igang!

Tusind tak skal I have alle sammen, og jer til jer der ikke kom med i denne omgang, jeg er ret sikker på, at vi i Kreaklubben slet ikke kan lade være at arrangere igen.

(jeg fik ikke selv taget nogle ordentlige billeder, så har fået lov at låne af søde Marie)









torsdag den 25. oktober 2012

Begrænsningens kunst?

Mon du mestrer den? Jeg gør ikke, og så åbenbart alligevel.
Jeg har i virkelig lang tid ikke købt nye lækkerier til hjemmet og har efterhånden nærmest abstinenser, der er så mange ting jeg ønsker mig, og synes faktisk at jeg har fortjent en enkelt lille gave, men det er bare SÅ svært at vælge, jeg drømmer mig langt væk i alle de lækre sager på nettet, og kan slet ikke vælge hvad den ene ting skal være, og så ender jeg med slet ikke at købe noget, sådan er det nu gået i flere dage.

Så egentlig bliver jeg vel begrænset af min egen evne til at mestre begrænsningens kunst!? Mon du kender det? Hvad drømmer du om at købe for tiden?

Nå, men det bliver så heller ikke i år jeg kommer til at mangle juleønsker.


tirsdag den 23. oktober 2012

Bluse i vinderjersey

Jeg har slet ikke fået vist jer denne bluse, som jeg har syet til Marie i hjerte-jerseyen fra Liandlo, som jeg vandt hos Laralil... fantastisk lækkert stof, og den klæ'r bare den lille trut SÅ godt :)


mandag den 22. oktober 2012

På søndag på søndag på søndag!

Jeg GLÆDER mig... hele 38 bloggere og læsere er tilmeldt træffet som Kreaklubben arrangerer i Lystrup ved Aarhus.

Det bliver uden tvivl en rigtig rigtig dejlig dag i godt kreativt selskab - og som om det ikke er nok, så er jeg altså helt overvældet over de fede sponsorer de andre piger har fået skaffet - WAUW! I får lige en opdateret oversigt her - så jer der kommer, kan gå og vente lidt i spænding.... og pssst, hvis ikke du allerede har overført de 50,- til forplejning, så skynd dig at gøre det :) Kontonummeret findes i infomailen fra Marianne.


søndag den 21. oktober 2012

Lidt Smuttii syning

Trods yderst begrænset sytid pt. lykkedes det mig her til aften (efter Forbrydelsen), at få færdiggjort en lille bestilling på disse to par basisbukser - det ene par i mellemriflet brun fløjl og det andet i marine babyfløjl med mælkedrengestribede lommer. Lækre og anvendelige.




lørdag den 20. oktober 2012

Jeg MÅ bare anbefale!

Denne ret, 'Hotdogs med asiatiske kødboller og chilimayo', har vi efterhånden fået nogle gange, og den er ganske enkelt helt fantastisk - dog ikke helt vildt taknemmelig at fotografere, men lad ikke det snaskede udseende narre jer, det smager SÅ godt (ikke mindst chilimayoen, som vi flere gange har brugt til andre ting også ;)).

Opskriften fik jeg anbefalet af en (madglad) veninde, som havde set den hos Newyorker by heart.

Jeg bager burgerbollerne her fra Arla, dog på slump, med sesam på toppen og former dem lidt aflange, de er GODE!
- og så serverer jeg ovnstegte kartofler til - og meget mere chilimayo end nævnt, da det også er formidabelt som dip til kartoflerne! 


Tidligere idag forsøgte jeg mig med hindbærsnitter, det har ellers aldrig været min favorit, men resten af familien plagede, og jeg må sige at jeg også faldte i ;) 
Jeg brugte denne opskrift - og det er bestemt ikke sidste gang! 


MUMS siger jeg bare, jeg er stopmæt nu! Dejlig lørdag aften :)



tirsdag den 16. oktober 2012

Stemning på en efterårsferiedag

Jeg holder efterårsferie, i hvert fald igår og idag, imorgen står den igen på hverdag, så dagene har skullet stornydes. Idag har dagen indtilvidere indeholdt rugbrødsbagning, tøj til salg på Trendsales, hygge med min veninde og hendes to børn (vores mænd er nemlig på arbejde), vi har spist god frokost med friskbagt brød, masser af lækkert pålæg, strikket, snakket og drukket kaffe, imens har børnene leget både ude og inde. Det har været skønt og nu mangler det bare, at dagen også giver tid til et blogindlæg på min ellers lidt forsømte blog (forhåbenligt indfriet om et øjeblik, hvis Marie vil som jeg ;)) og en løbetur.
















onsdag den 10. oktober 2012

En lille efterårskjole

Jubii, jeg er ved at være ovenpå igen efter tre dages sygdom, og det har i eftermiddag givet overskud til en smule krea. Jeg fik færdiggjort denne helt enkle kjole i babyfløjl og hæklet en lille lap som pynt. Synes den er blevet ret sød.




mandag den 8. oktober 2012

Kuk kuk og lidt strik



Marie og jeg på Cypern i uge 38


Selvom jeg slet ikke får blogget p.t., så bliver der faktisk fremstillet lidt. 
Jeg har vist lidt frem på Instagram, det er så hurtigt lige at smide et foto der - og hyggeligt at følge de andre, men jeg savner nu altså bloggen, og alle I andres blogge, dem får jeg nemlig ikke engang læst. Idag ligger jeg dog syg, og har derfor fået kigget lidt rundt til jer andre - dejligt når det nu skal være.


Og så kan jeg jo lige hapse et Insta billede, så I kan se lidt jeg har fået lavet, faktisk er det kun den lilla vest der er ny, (strikket efter opskriften 'Lille livstykke' lidt nede her på siden) - den anden viste jeg vidst i foråret, men den er i brug igen nu - skønt! (men den tykke mave fylder nu dem begge ret godt ud, og jeg bør strikke et par nye)...


Åh nej... en efterlysning!

Jeg mangler lige præcis stof til ærmer på en bluse i 'legende børn'-jerseyen (den øverste på billedet her), blusen er bestilt og betalt af kunden og jeg var sikker på, jeg havde nok, men det havde jeg så ikke (DUMT!) og nu er det udsolgt hos Malika-Rosa hvor jeg plejer at handle.

Mange i Blogland har også købt stoffet, så nu spørger jeg dig, hvor har du købt dit? i håb om at støve en enkelt meter op. Pleeease hjælp!


fredag den 5. oktober 2012

Skynd dig...

...det er idag du skal tilmelde dig blogtræffet.
(mailadresse til tilmelding finder du ved at klikke på den lille teaser ude i højre side).
 
Se lige alle de lækre sponsorer, som du kan vinde præmier fra i 'Live Give Aways'.
 
Jeg glæder mig SÅ meget, især til hyggeligt kreativt selskab, og håber at DU kommer.