torsdag den 31. januar 2013

Nye bukser til Marie

Her billeder af de to par bukser jeg syede idag, et par i denim med lilla blomstrede lapper og et par i brun babyfløjl med lyserøde kanter om lommerne.

Det sidste par passer rigtig fint til bodyen med prinsesser, som jeg syede til hende for snart længe siden.



 








En fridag ved symaskinen



Nøøøj, hvor er det længe siden, jeg sidst har syet. 

Idag har jeg taget mig en fridag og jeg har virkelig glædet mig til lidt sytid. To par bukser til Marie, som har ligget klippet ved maskinen i flere måneder, er nu næsten færdige.

Bagefter skal jeg på tur efter nyt garn, og så skal der klippes nogle bestillinger, jeg håber, jeg også når at sy lidt af dem :)

God dag til jer!

søndag den 27. januar 2013

Hækle søndag

Endelig en rolig weekenddag.

Igår var vi til fødselsdag, men det var af den slags, hvor hækletøjet måtte medbringes, så det resulterede i det sort-stribede etui til min egen iPhone, sådan ét har længe været på to do listen - og tager jo ingen tid at lave.

Idag går jeg til og fra hækletøjet, imens der bages til ugens madpakker, vaskes tøj og gøres lidt rent, så nu er et etui til Emilies iPod touch også blevet til - det sidste hun fik, endte nemlig som en venindegave.

Magnus har også 'bestilt' et etui til sin iPhone - så jeg må straks igang med en drenget udgave.

Yndlings søndag!


tirsdag den 15. januar 2013

Overspringsstrik og sygt barn

Jeg er hjemme med Marie idag, syg igen, håber virkelig, det er en hurtig omgang. Langt om længe ser det ud til, at jeg har fået hende til at sove lidt i sengen. Så jeg sidder musestille og overspringsstrikker lidt på et nyt projekt jeg kom til at starte på igår, en hue til Emilie ala Gudrun og Gudrun, jeg har selv tegnet diagram og sjusset mig frem til maskeantal, er spændt på om den kommer til at passe.

Egentlig er jeg igang med et helt andet projekt, en helt plain cardigan med striber, til Marie, men det er så kedeligt, at jeg hele tiden lige får sneget et andet projekt ind. Jeg mangler dog kun ærmer nu, så måske lykkes det en dag?