fredag den 22. februar 2013

Lækre sager til 50%

Det kunne jeg altså ikke stå for!

Måske du også kan være heldig hos Superlove.dk?



torsdag den 21. februar 2013

Dørranker

Jeg har lavet et par ranker mere, disse er ikke så store, som den jeg viste forleden - de passer lige præcis til en dør. 
De er også syet på bestilling - faktisk til den samme som har bestilt den store, jeg tror det bliver et fint og festlig sommerhus, de er igang med at bygge :)




Lucky lucky me!

Jeg har vundet sådan to fine Royal Copenhagen musselmalede fyrfadsstager på selveste Instagram... heldige mig, ik? Ih, jeg glæder mig til de kommer :)

mandag den 18. februar 2013

Har I set den lille kattekilling?

Den kæreste kattekilling set længe, hvis jeg skal sige det! Dog var den, da kameraet var fremme, lige lidt træt af sin ører, men de måtte gerne være på i legestuen med dagplejen, så jeg håber, jeg kan få lov, at fotografere det fulde outfit imorgen, når det skal på igen. 
Det er Maries første fastelavnskostume.




søndag den 17. februar 2013

En flagranke

Jeg har syet en flagranke på bestilling til et sommerhus, den er ret lang - næsten 3 meter. 
Den er simpelthen blevet så fin i farvesammensætningen, synes jeg - og Emilie har lige en lang væg som mangler noget udsmykning, så jeg tror jeg må igang med én mere....når jeg får tid! Jeg syr nemlig stadig massevis af huer på bestilling og totalt høj af al min tid med symaskinen p.t. - det er så skønt.






lørdag den 16. februar 2013

Gaver fra symaskinen

Jeg har haft travlt ved symaskinen igen idag- vores samarbejde går helt godt p.t. 
Idag har den primært stået på gave-syning, vi har nemlig været til fætter Oskars 4 års fødselsdag. Han fik den grå hue og blusen herunder.





Imorgen skal vi på barselsbesøg (uuuh jeg elsker det, og bliver helt sikkert skruk, suk!)... Den lille nyfødte Sander skal have søde bløde bukser med dyr og de fire årstider. Til de store søskende er der syet en hue.




Jeg håber det hele falder i god jord.

mandag den 11. februar 2013

Bløde babybukser

Jeg har fået syet en hel del på det sidste - bl.a. også disse søde små bukser til min venindes lille Bertram, som kommer til verden om en måneds tid. Han skal også have et par i brun velour, men det var 'udsolgt' på hylden, så det må jeg have indkøbt.


søndag den 10. februar 2013

Stakkevis af huer

Det er blevet til en hel lille hueproduktion her i weekenden, og bestillingerne strømmer fortsat ind. Dejligt, for jeg synes de er super hyggelige at sy - et fint lille projekt som passer godt ind i min travle hverdag - man kan altid lige nå en hue :) ...og så bliver jeg da bare glad i låget af, at være omgivet af så mange lækre stoffer og farver.





torsdag den 7. februar 2013

Smuttii forårshuer

Forleden leverede symaskinen 2 stk forårshuer til Emilie, for foråret kommer snart, ik? I hvert fald har solen skinnet fint de sidste dage, har jeg kunnet se her fra sofaen, hvor jeg ligger syg. 




Huerne kan laves i alle mine jerseystoffer for 70,- inkl. porto. Så send mig en mail, hvis I også mangler huer.


mandag den 4. februar 2013

Pssst...

Mon ikke I allerede har set det? ellers er her et hint om, hvad man kan vinde inde hos Marie!


En fin fin pakkelegspræmie!

I gårsdagens pakkeleg til brunchhygge hos Marie, vandt jeg den fin 'skystage' i træ. Jeg er bare SÅ glad for den. Det var Gitte som havde den med, og som er designeren bag. Fin, ik?



søndag den 3. februar 2013

Kreaklub søndagsbrunch m.m.

En dejlig søndag, hvor største delen blev tilbragt i selskab med min fantastiske kreaklub, er gået. 
Marie havde inviteret til brunch, hygge og krea. Vi fik lækker mad, havde pakkeleg med kreagaver vi hver især havde medbragt OG så havde Marie ovenikøbet fået en rækker rigtig fine sponsorgaver til os, ahem altså!







De fine fine gaver var sponsoret af:
Box de lux: Billede, klemmer, masking tape og wallstickers
Nature Source: Raw chocolate og te
Rikki Tikki: Fødselsdagsgavelys fra Medusa
Nadia Hollins Jewellery: Stjerneøreringe
Chokoladehimlen: Fyldte chokolader
Gårdbutikken Katrinelund: Garn og glimmertråd

fredag den 1. februar 2013

Øj har I set?

Inde hos Libbie, kan man vinde denne smukke sag, det håber jeg virkelig jeg gør!