lørdag den 18. maj 2013

Dåbsgaver - af den hjemmelavede slags











Imorgen skal vi til barnedåb, og egentlig var jeg i formiddags på vej ud for at købe en gave, men da jeg fik tænkt mig om, skulle den lille Sander da have hjemmelavede gaver.

Så min solskinsdag blev brugt med hækletøjet på terrassen, hvor jeg fik lavet en skøn 'rangle', som jeg blev inspireret af ved Fie, da vi var i kreaklub forleden, og da Marie sov til middag, blev der kørt et sæt tøj igennem symaskinen, som jeg synes det blev ret godt - det er lidt efterårsagtigt, men det passer også med størrelsen.

fredag den 17. maj 2013

SPRIIIING!!!


De af jer, der følger mig på Instagram eller via Smuttiis Facebook-side (kom ind og vær med), ved det allerede - at jeg har taget en kæmpe stor beslutning, trukket vejret dybt, har lukket øjnene og er sprunget. Pr. 1/6 bliver Smuttii.dk således en rigtig lille virksomhed, om 2 uger Smuttii ikke længere blot en hobby, som p.t. tager rigtig meget af min tid (nok også for meget), men simpelthen min levevej på fuldtid.

Det føles helt helt vildt, men også rigtig godt! Det bliver helt enormt spændende og bliver super godt for vores familie med en mere fleksibel hverdag, det sidste har også været en af de vægtige grunde, men den allerstørste er, at jeg ikke kan lade være at følge den drøm jeg brænder for og at jeg tror på den!


Lige nu betyder det endnu mere travlhed, da det vælter ind med bestillinger (dejligt nok jo ;)), men samtidig går jeg jo stadig på arbejde OG skal have styr på alt det praktiske i forbindelse med virksomhedsopstart. Så selvom jeg ved, at jeg kommer til at savne mine skønne kolleger, så tæller jeg også lige så stille ned til d. 1. juni nu.

Jeg har lukket min hjemmeside ned lige nu, da jeg arbejder på en ny shop. Jeg giver lyd herinde når den er klar!


Psssst.... jeg håber også, at den store beslutning betyder mere tid til at blogge!