onsdag den 6. november 2013

Sweater til mig...

Jeg har længe haft på strikketapetet (sammen med en heeeel masse andre projekter), at ville strikke en sweater til mig selv. Efterhånden er jeg ret fast besluttet på, at det skal være en af disse to - enten en Nørgaard kopi eller en Sara Lund trøje. Hvilken af dem, har jeg svært ved at beslutte, jeg bliver nok i virkeligheden nødt til at lave begge, men ved også bare, at det ikke kommer til at ske lige med det samme, bum bum...




Inden jeg overhovedet 'må' gå igang, skal jeg også have afsluttet en heeeeel masse projekter, som ligger i min såkaldte WIP-kurv. Dem vil jeg vise frem snart, måske det kan motivere til at få dem færdige?

tirsdag den 5. november 2013

Marie 2 år

Dengang det stadig var sommer (d. 31. august) blev Marie 2 år... kliche kliche, men tiden er bare FLØJET afsted. Hun er en rigtig dygtig 'ny to-årig', både hvad angår selvstændighed og snakketøjet. Lige så besværlig hun var som baby, lige så nem er hun nu, pheew ;)

Her er lidt billedspam fra to-års fejringen, som bestod af både morgenhygge med søskende (og forældre), familiefest og besøg af vennerne fra dagplejen.









mandag den 4. november 2013

Uldent Smuttii

For tiden bliver der syet virkelig meget i uld her i Smuttiis systue (mon jeg snart skulle vise den frem, den har snart indtaget hele vores store stue på 1. sal).


Jeg har købt noget rigtig lækker uld hos Stofdepotet, som har en strikket kvalitet på ydersiden og en virkelig blød bomuldskvalitet på indersiden, det er SÅ lækkert. Der bliver syet både leggings, baggybukser, babybukser, elefanthuer og kjoler i det. Noget af det er at finde i shoppen, andet er ikke nået så langt endnu.




 



søndag den 3. november 2013

Søndag med sol, træthed, vitaminer, garn og nullermænd

Det har været en uge med med alt for lidt søvn og den blev afsluttet igår med den årlige bowlingtur med efterfølgende spisning (og druk) med min familie, altid super hyggeligt, men idag er jeg bare træt med træt på. Min mand er ikke hjemme, hele huset trænger til rengøring og jeg trænger kun til at ligge på sofaen med mit 'hæklet trekantpudeprojekt', alle trekanter er hæklet, men jeg ved ikke hvordan, man syer sådan nogle sammen så usynligt som muligt, kender I til en god DIY på det?

Lige nu nyder jeg lige blogland lidt og samler kræfter til rengøring med en gang hjemmerørt vanille yoghurt med frugt og chokolade og en stor kop kaffe... jeg håber det virker!










lørdag den 2. november 2013

Weekend! En helt specielt dejlig en!


Sidste weekend tilbragte jeg i mine forældres sommerhus - sammen med kreaklubben. 

Det er anden gang vi tager sådan en weekend, det er virkelig luksus, ingen der kræver noget af én, bare tid til hygge og krea til langt ud på natten. Vi både strikkede, hæklede, syede, snakkede, grinede, drak vin og spiste lækker mad, det er virkelig opladning til batterierne der vil noget!

Jeg fik ikke taget ret mange billeder, men her er et par stykker... tænk engang, jeg kender udelukkende de 7 fantastiske kvinder pga. bloggen her. Blogland er skønt, jeg savner det, jeg er med igen!

Tak for jer Anna, Gitte, Marianne, Fie, Tanja, Marie og Marianne!