torsdag den 29. september 2011

To do # 3 (oldemors skab / det nye stofskab)

Så må jeg vidst melde mig under fanerne i Mettes "To-do, Ta-da - leg" igen. I hvert fald kan jeg mærke, at jeg har brug for lidt pres, for at få overstået malerprojektet af oldemors skab, og det er da alle tiders chance, for at få det ordnet her imens vejret lige viser sig fra sin gode side.
Jeg er efterhånden også ret sikker på farven, men den må være en overraskelse.


8 kommentarer:

 1. spændende. Jeg har et næsten magen til, som står som din gør nu. Jeg får den ikke malet, da manden og jeg ikke er enige. Jeg vil gerne have den hvid og han vil gerne have den som den er...... men mon ikke en dag han opgiver ;O)

  SvarSlet
 2. Det er så sjovt at skabet står hos dig nu, da jeg var barn stod der nips på hylderne, MANGE figurer, som vi børn stod og kun måtte se på gennem glasruden... god arb.lyst, jeg er sikker på at det bliver rigtig flot. Knus Mutti.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig SÅ meget til at se, hvilken farve I har valgt.

  SvarSlet
 4. Hehe Helle, det kender jeg nu godt, denne gang har jeg bare valgt, at lade være at fortælle manden min, hvilken farve det skal have, håber ikke han nedlægger veto imod at få det ind i huset :D At jeg maler møbler har han vænnet sig til, indtil videre har det bare "kun" været hvidt :)

  Ja mor, lige præcis derfor synes jeg også det er ekstra hyggeligt at det lige er DET skab :) Jeg kan faktisk godt huske det oppe fra oldemor. Var det ikke det kirken stod på?

  Finurligheden, lige en lille rettelse: Hvilken farve JEG har valgt :D, hehe. Glæder mig også til at vise et, forhåbentligt, flot resultat frem.

  SvarSlet
 5. skønt skab, det bliver spændende at se det med farve på

  SvarSlet
 6. Har et par stykker i samme stil stående i carporten, så er spændt på resultatet - og lidt inspiration :-)

  SvarSlet
 7. Sikke et projekt men det bliver da SÅ flot er jeg sikker på :-)

  SvarSlet