tirsdag den 15. november 2011

Ræv eller ugleand??? (man må gerne grine!)

Inspireret af andre her i blogland, har jeg forsøgt, at lave min egen ræv???!??!

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene....jeg spurgte på facebook hvad det forestillede, der kom mange gode bud som en ugleand, en hottentot, en nullermand, en hafferlaf baby, en sismofyt, en alternativ hopitist med store fødder og mange flere. Jeg var simpelthen færdig af grin da jeg læste budende, og fik da helt inspiration til at prøve nogle af budende af.

Nå, men nu sidder RÆVEN (det var der heldigvis også nogle der gættede på), på et par lækre fløjlsoveralls og ræv eller ej, så har ejermanden godkendt den, som i hvert fald at værende sød, hihi!


Modellen er iøvrigt en kombination af to EG modeller.

7 kommentarer:

 1. ej det er bare sååå fine... og jo hvad ellers end en ræv skulle det da ligne.. de måtte gerne komme her hjem og bruges af min Gabriel hi hi
  :-)
  Kh Michelle

  SvarSlet
 2. De er super flotte, jeg synes du har ramt ræven rigtig fint :)

  SvarSlet
 3. Jeg er da ikke i tvivl om, at det er en ræv men får mig da alligevel en griner over alle de "gode" forslag, du har fået :)
  I hvert fald er det et par fantastisk skønne bukser, du har syet.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes det ligner en ræv ret godt og jeg er altså jæger så jeg ved hvad jeg skal kigge efter :) Bukserne er super fine

  SvarSlet
 5. Hvor er I søde! Alt i alt synes jeg også bukser blev skønne, men havde nu tænkt at ræven skulle ændres lidt, hvis den skal bruges igen, men bliver jeg da i tvivl når en jæger siger den ligner, hihi :)

  SvarSlet
 6. Hvis det er en jægers mening der er den rigtige, så kan jeg da lige tilføje, at jeg også har jagttegn, så nu behøver du ikke være i tvivl mere ;o)

  SvarSlet
 7. WAUW, hvor er de fine! Jeg gad godt have et par rævebukser til mine ræveunger.

  SvarSlet