tirsdag den 17. april 2012

Med igen...

Ovenpå påsken var jeg blevet helt hægtet af, var næsten væk fra symaskinen i 14 dage, det kan mærkes, så det var skønt med en koncentreret sydag igår, og med denne stak sendt afsted igår, er jeg med igen. Nu mangler kun en enkelt sommerhat, og den er i maskinen netop nu, venter bare på Maries næste lur ;)Der sker så meget med Marie for tiden, hun har fået de sidste par uger, fået to tænder, lært at sidde og krybe, spise rugbrød og andre små bidder. Hun bliver pludselig så stor. Det er lidt pudsigt med hende, for hun er bestemt ikke en pige som har travlt, man så tager hun alligevel lige et ryk indimellem, og så er hun med igen (næsten lige som med morens syarbejde, hehe).


6 kommentarer:

 1. Årh hun er lækker! Super fine ting du får syet.
  Ja det går alt for stærkt. Vi er velsignet med en vildbasse, der er begyndt at rejse sig op ved ting. Liiige vildt nok når man er knap 7 mdr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie :)
   Hvor er lille Filuca bare sej!
   Emilie var af samme slags som Filuca, krøb da hun var 4 mdr, sad da hun var 5, kravlede da hun var 6, rejste sig da hun var 7 og gik da hun var 9 mdr. Så jeg har faktisk lige skullet vænne mig til, at Marie er helt anderledes, og alligevel helt almindelig :)

   Slet
 2. Hvor er hun kær! Og sikke flittig du har været ;o)

  SvarSlet
 3. Sikke skønne striber ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte faktisk på, om man nogensinde får nok af de striber? jeg har syet i dem i mange år nu, og det er bare stadig de bedste :)

   Slet