mandag den 6. august 2012

Travlhed og gode sager


Jeg synes virkelig vi har travlt for tiden, men egentlig på en dejlig tilpas måde, nok fordi vi begge har gået hjemme hele sommeren, jeg på barsel og ferie og min mand uden job, men tiden flyver bare afsted og inden længe melder hverdagen sig igen. For mit vedkommende er det allerede på mandag, jeg starter på arbejde igen efter godt og vel 13 måneder hjemme, og samtidig har min mand fået job, som han starter på d. 1/9.
Marie begyndte i dagpleje for 14 dage siden, det er bare gået SÅ fint, vores dagplejemor er sød og Marie vinker fint til mig når jeg går og elsker at kigge på de andre børns narrestreger, jeg tror hun glæder sig til at kunne rende efter dem, og øver sig også gevaldigt i kunsten at gå.
Denne sidste uge, inden det bliver alvor, er hun dog hjemme da dagplejemoren har ferie. Faktisk skønt at slutte barslen af MED baby :)


I weekenden var vi, som hvert år, på Mosstock Festival. Kender I den? Rent faktisk Danmarsk ældste festival, men ikke stor og kendt, her spiller nemlig kun upcoming bands. Her er plads til alle, børn, unge og ældre. Det er virkelig super hyggeligt, og jeg synes I skulle gøre jer selv en tjeneste og kigge forbi næste år - d. 1. weekend i august!Jeg har også sluttet barslen af med lidt shopping, som også nævnt tidligere. I sidste uge var jeg en tur i Søstrene Grene, det blev til disse skønne ting. Alt, på nær garnet, som jeg endnu ikke ved hvad skal bruges til, tænker jeg skal indgå i mit nye kreaområde i stuen, fine æsker, notesbøger og flere akrylæsker.


Posten har været forbi med min skønne præmie fra Anna, som jeg næsten ikke kan vente med at sætte saksen i, men det må alligevel vente lidt, jeg har nemlig også super travlt med at sy den seneste tids bestillinger.

17 kommentarer:

 1. Hvor er Marie kær:-)
  Kender godt Mosstock......det er ved at være et par eller fire siden vi har været der. Men et dejligt sted:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, synes også hun er super lækker :)
   Hvor sjovt du godt kender Mosstock, men det er vel heller ikke så langt fra dig i virkeligheden?

   Slet
 2. Stor forandring på hjemmefronten :-) lyder som en dejlig tur til festivalen. Uha har næsten hapset nogle af de samme ting hjem idag, de er bare så fine og billige, elsker de små notesbøger. Ha en rigtig dejlig uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt af en forandring der venter. :)
   Det er et skønt pust med sådan en festival tur for hele familien, der er både tid til familiehygge og til mor/far tid om aftenen.

   Jeg elsker SG, der er altid gode sager at få, kunne sagtens have købt meget mere :)

   Slet
 3. Årh hvor er hun sød din lille Marie! Og glæder mig til at se hvad du får ud af de nye stoffer - det var jo den helt rigtige der vandt den give away :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth :) og ja, jeg følte virkelig også det var skæbnen da jeg vandt :)

   Slet
 4. Marie minder mig meget om Anna som lille med de skønne krøller :)
  (Anna HADER dem nu) *smiler*
  Håber det bliver godt at komme på arbejde igen, for mit eget vedkommende kom jeg helt op i gear igen... Hverdagens trummerum og tilrettelæggelse heraf gjorde mig godt :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt :) jeg er spændt på om krøllerne holder ved. Emilie har dem stadig lidt, men mest bare som fald - det har jeg også selv.
   Jeg håber netop at det sker, når hverdagen rammer, for må ærligt indrømme at jeg lige nu, ikke ved hvordan jeg skal nå alting, men det gør man jo bare :)

   Slet
 5. Hvor er Marie nuttet :)
  Jeg synes også hverdagen kommer så pludseligt, jeg har brug for mere barsel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og ja tak, også gerne et par års mere barsel til mig, kunne sagtens bruge dem, men glæder mig nu til at komme blandt mine søde kolleger igen :)

   Slet
 6. Åhr, hvor er hun bare skøn, Christina!

  Held & lykke med jobstarten - jeg håber nu ikke, at det kommer til at tage al din tid, så du slet ikke er at finde herinde mere.

  Og skønne indkøb - monstro man skulle en tur i Søstrene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna :)
   Og ja, du må en tur i Søstrene... jeg har også allerede selv lyst til en tur mere, efter at have spottet flere ting i blogland, som jeg har misset :P

   Slet
 7. Håber du får en rigtig god opstart på job igen :-) Hvor er Marie bare sød, dejligt hun er glad for at komme i dagpleje.
  Jeg kender godt Mosstock festival, det er kun få km fra mit barndomshjem, så når vinden var rigtig kunne vi høre musikken derhjemme ;-)
  Lækre indkøb i søstrene, synes de æsker de har nu er super fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie. Det er en kæmpe lettelse at hun er så glad for dagplejen, nu håber vi at det holder ved, så der ikke kommer et tilbagefald, når det bliver alvor.

   Hvor sjovt at det er så tæt på Mosstock du kommer fra, jeg regnede lige ud, at det var mit 17. år i år... vildt! Faktisk var det der jeg mødte R... han har været der siden han var 5 år :)

   Slet
 8. En rigtig lækker charmetrold. Håber det bliver en god opstart på jobbet:-)

  SvarSlet
 9. Ville ønske jeg havde din effektivitet :) Glæder mig til at se specielt et af dine nuværende projekter ;)

  SvarSlet
 10. Så fine så fine ting :) Og dejligt at hun elsker dagplejen, det er så godt når den slags virker for de små. Mon du vil afsløre et mønster på den flotte prikkede dragt hun har på på det vildt gode billede? (hvis altså det er hjemmegjort :)

  SvarSlet