mandag den 4. november 2013

Uldent Smuttii

For tiden bliver der syet virkelig meget i uld her i Smuttiis systue (mon jeg snart skulle vise den frem, den har snart indtaget hele vores store stue på 1. sal).


Jeg har købt noget rigtig lækker uld hos Stofdepotet, som har en strikket kvalitet på ydersiden og en virkelig blød bomuldskvalitet på indersiden, det er SÅ lækkert. Der bliver syet både leggings, baggybukser, babybukser, elefanthuer og kjoler i det. Noget af det er at finde i shoppen, andet er ikke nået så langt endnu.
 10 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud. Jeg har ikke shoppet stof i over en måned, men jeg kan love dig for at nu skal der shoppes hos stofdepotet. Ja du bliver nødt til at vise systuen frem:-)
  K.h.
  Christin

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det kan jeg ikke prale af, men ok, sådan skal det nok også være ;)
   .... glæder mig til at se hvad du får indkøbt, Rikke har bare så mange lækre sager og er blevet min klare favoritstofshop!

   Slet
 2. De ser så lækre ud de bukser <3 Får virkelig også lyst til at lave både bukser og kjole til mig selv i det ;-)
  Ih, ja den systue vil jeg også gerne se!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil glæder mig til at se hvis du gør det :) jeg drømmer også om en uldkjole til mig, men kunne godt finde på at vælge én af de tyndere kvaliteter :)

   Slet
 3. Det er så hyggeligt at du er tilbage i blogland igen :) Det ser så dejligt ud det stof - jeg drømmer om lidt sytid snart, men nu kom jeg jo til at gå i gang med at male stuen - og det er alligevel rimelig begrænset hvad der lige er af tid til andet end ham den lille lækre.... Jeg ønsker mere tid i døgnet, mon ikke du kender det :) ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betine, jeg nyder virkelig også at snuse rundt herinde igen, forstår jo slet ikke hvordan jeg har kunnet undvære det... men jo, jeg kender jo rigeligt til det med at mangle tid, 4 poder tager bare tid, uanset alder, så måske har det noget med det at gøre ;)

   Slet
 4. Hvor ser det skønt ud! Lige til at putte sig i og holde varmen :-)

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig rigtig meget til Oskar får sine baggybukser og Ida sin hue:-) EEElsker uld !

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig til at levere når vi ses i næste uge :)

   Slet