torsdag den 16. juni 2011

Shopamok!

Det har været en helt fantastisk shoppedag :D

Et lille smut i Søstrene Grene medførte disse lækre pasteller, plastikbøtter og -kurv er tiltænkt campingvognen, skeerne kan man ikke få for mange af, de små elastikker er gode til Emilies fletninger og fine servietter mangler man jo altid :)


MILK havde endelig 70%, det er som regel der, jeg fylder Emilies garderobe op. Hele 10 dele for 489,-, DET er da billigt! Og så for fedt tøj som både mor og datter kan lide - det er nemlig langt fra altid tilfældet ;)


Derudover var jeg selv heldig og finde en tiltrængt stak tøj som min tykke mave kan vokse i - virkelig skønt!

Sidst, men ikke mindst blev det dagen, hvor vi fik barnevogn i hus til lillesøster! Vi har så småt været på udkig efter en brugt Odder eller Emmaljunga det sidste stykke tid, og idag faldt valget så på denne smukke vogn, som vi synes er et rigtig godt køb. Mmmmh... glæder mig til at putte guldklumpen deri.


Uh man bliver glad af gode køb! Og så har jeg ovenikøbet weekend nu. Imorgen står på frisørbesøg for moren og tandlægebesøg for datteren - vi glæder os vidst lige meget :)

Og se så forøvrigt lige, hvem der nyder, at manden i huset er begyndt, at klippe uden om blomsterklaserne i plænen.

5 kommentarer:

 1. Lækre ting du har fundet dig der, er og så vild med Milk. Kan godt lide at i kører uden om "ukrudt" i græsplænen, og hyggelig med besøg, det ville ikke ske her, vi har jagthund.

  SvarSlet
 2. Hey smukke - sikke nogle gode køb du har gjort dig:o) Og du har så evigt ret.....man bliver altså bare i godt humør af at shoppe....BASTA!:o)
  Hvilket følger til......at jeg da vist liiiige skal ind og lure på lidt Milk!
  Godt du kunne få købt lidt til den stilbevidste Mille - hun er og bliver for sej den tøs:o)
  Go' weekend!
  Møs møs

  SvarSlet
 3. Ævlebævle - ja vi snakkede om en dag, at det næsten var synd, at klippe det fine ukrudt væk, hver gang det lige var begyndt at blomstre. Så nu har vi fine klaser rundt omkring i haven, haha.

  Julle - tak sveske :) god weekend til jer også!

  SvarSlet
 4. Ih jeg havde slet ikke set du havde købt barnevogn, hvor er den fin! Ser ret velholdt ud:)
  De øvrige ting er også bare lækre. Ida Maj bliver ellevild når hun får tøjet fra milk i dag hehe:)

  God dag til jer

  Helena

  SvarSlet
 5. Hej Helena :) hvor hyggeligt med en kommentar fra dig.

  Ja, vi er synes også vognen er et godt køb - den tager sig rigtig pænt ud :)

  Emilie er hos mormor og morfar indtil efter aftensmaden, men jeg kan næsten heller ikke vente med at vise hende sagerne fra Milk, hun elsker det! :)

  SvarSlet