mandag den 30. juli 2012

Lidt til mor og syspænding


Jeg har sagt det før, men jeg elsker altså bare, at vi får pakkepost om morgenen, det er da dejligt at starte dagen med sådan en pakke. 
Idag havde posten lidt med til mig (det er virkelig ikke sket ofte det seneste år), men om præcis 2 uger skal jeg på arbejde igen, så det er vidst på tide at få suppleret garderoben.
Støvler fra mit absolutte yndlings skomærke, Fly London, købt på udsalg og oversizestrik fra Modström, den er så lang, at den kan bruges som kjole, selv med mine 184. Jeg synes det er sådan nogle fine efterårsfarver og glæder mig til at tage den i brug. Tingene er købt hos Superlove.


Nu vil jeg udnytte Maries morgenlur og kaste mig over symaskinen, jeg har nemlig klippet til min allerførste body, jeg er godt nok spændt på resultatet!!!

5 kommentarer:

 1. Den er også lækker, og efteråret lurer jo lige om hjørnet.

  Fint stof, det har jeg også lidt kig på:-)

  SvarSlet
 2. Lækre ting du har købt dig- jeg skal vist også ud at shoppe når (hvis) jeg får et job efter specialet- tror ikke engang jeg har noget, jeg vil være bekendt at tage på til en jobsamtale!

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle super lækre ting du har købt til dig selv! :-) Er vild med farverne i striktrøjen.

  Og hvor får du syet mange skønne ting i disse dage - du så dygtig, så din body skal der nok blive et flot resultat ud af. Åh, hvor har jeg syabstinenser! Alt det lækre stof jeg fik købt og vasket så det lå klar, lige til at gå igang med. Men fingeren er ikke længere øm, så jeg må klippe klar, så det er lige til at sende igennem maskinen, når min finger er klar igen, mmh, om 3-4 uger +

  SvarSlet
 4. Fine sager og skøn butik. Det er min kærestes moster og onkel som ejer den :)

  SvarSlet
 5. Fede støvler! Jeg mangler lige sådan nogle ;)

  Knus

  SvarSlet