søndag den 29. juli 2012

Vores skønne skønne ferie!

Advarsel: billedspam!

Jeg har virkelig svært ved at begrænse mig, når jeg skal udvælge billeder fra familiens ferier. De rører mig bare alle sammen, nok fordi de tilsammen er med til at vise den rette stemning fra vores ferie.


For 4. år i træk var vi på camping, i DK vel at mærke... jeg elsker charter og de varme sydlige himmelstrøg, men jeg elsker også den danske sommer, grill i lange baner, aftener med spil til langt ud på natten, hygge i forteltet på de regnvåde dag, klipklapper og gummistøvler, Haribo og Toms, den smukke danske natur som er helt gratis at opleve, at sætte os i bilen og bare køre til vi ser noget som får os til at stoppe. I år så vi fx. Kaleko Mølle på sydfyn hvor Nissebanden holder til og fandt den hyggeligste lille havn hvor man kunne få store gammeldaws isvafler - og ovenikøbet kom der et par Fjordheste forbi som måtte klappes.
Jeg elsker at give min børn nogle andre ferieoplevelser end 'bare' charter og vise dem, at ferie handler om at være sammen og intet andet når det kommer til stykket - og det er sådan det er, når vi er på camping.
Til september skal vi til Cypern, det bliver også skønt, men det er en helt anden ferie, at vi så skal afsted med ca. 40 andre gør også den ferie helt speciel.


5 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare dejligt ud! Fedt at I har nydt ferien så meget - rigtig gode billeder med masser af stemning.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Sikke megen hygge og oplevelser, skønne billeder. Heldigvis ser det ud til at vejret har været skønt det meste af tiden. Ha en skøn aften.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder, som vidner om en skøn familieferie:-)

  SvarSlet
 4. Rigtig skønne ferie/familie billeder, ser bestemt ud til i har haft en dejlig ferie :-)

  SvarSlet
 5. De billeder siger bare alt. Hvor ser det hyggeligt ud. Og hvor nogle skønne børn I har.

  SvarSlet