torsdag den 29. november 2012

Julemarked, Smuksak og kreaklub!

Fra en travl uge.

Idag var jeg, sammen med nogle af de andre piger fra kreaklubben, til julemarked hos Arla Foods, det var faktisk ingen succes, men pyt, vi kan grine af det og havde nogle hyggelige timer. Vi endte med at bytte lækkerier indbyrdes. Jeg fik bl.a. fine tinsoldater med hjem som Marie har hæklet, glæder mig til de skal hænge på juletræet.Et lille glimt fra vores ellers fine lille bodTirsdag MÅTTE jeg forbi Smuksak, som netop da slog dørene op i Aarhus, jeg vil snart forbi igen. Det er en virkelig fin butik, pigerne har fået stablet på benene og jeg ønsker dem alt det bedste.
Mandag var jeg i kreaklub hos Anna, som altid SUPER hyggeligtGitte havde en fine gave med til os alle, bare fordi hun er så sød.


... beklager den dårlige iphoneivintermørketbilledekvalitet.


Imorgen har jeg en (tiltrængt) fridag, planen er, at der skal syes bestillinger, løbes en tur, shoppes kalendergaver og måske noget nyt tøj til julefrokost og SÅ er der julefrokost med mit arbejde om aftenen.

7 kommentarer:

 1. Hvor er tinsoldaterne fine, dem er jeg vilde med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik Nanna, jeg synes også bare de er skønne, og Marie er så dygtig. Jeg tror faktisk hun har et par stykker tilbage til salg hvis det skulle være :)

   Slet
 2. Jeg føler nærmest jeg har været med i hele din uge - haha :-) Men det har da været så hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du jo også - det var super hyggeligt :)

   Slet
 3. Ja, sikke nogle fine tinsoldater! Og sikke en skøn blog!
  Glæder mig til at følge den, har lige meldt mig som fast læser:0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise, og velkommen til :) Tak for de søde ord. Jeg vil skynde mig at kigge ind hos dig også. Psst... jeg har lige skudt en hurtig give away igang.

   Slet
 4. Jeg er enig med de andre - tinsoldaterne er bare vildt fine (:

  - Kit

  SvarSlet