torsdag den 31. januar 2013

Nye bukser til Marie

Her billeder af de to par bukser jeg syede idag, et par i denim med lilla blomstrede lapper og et par i brun babyfløjl med lyserøde kanter om lommerne.

Det sidste par passer rigtig fint til bodyen med prinsesser, som jeg syede til hende for snart længe siden. 
11 kommentarer:

 1. Super flotte busker, og super fin model! Sejt! Rigtig god weekend til dig. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise, og god weekend til dig også.

   Slet
 2. Hvor er de altså søde...jeg er helt pjattet med babyfløjl for tiden. Tak for din kommentar vedr. mine udfordringer med jersey - du har ret mht. en overlocker (jeg HAR fortjent den;-)) men den kan vel ikke bruges til oplægningen eller?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :)
   M.h.t overlocker, så har du selvfølgelig ret i, at det ikke hjælper i forhold til oplægningen, og så måske endda alligevel lidt, tænker jeg, når kanten er overlocket frem for zigzagget, tror jeg faktisk den er nemmere at styre. Men ellers tror jeg klart, at du vil mærke forskel med en tvillingnål. På min maskine har jeg to forskellige søm, som jeg synes er gode at lægge på med, når jeg ikke 'gider' skifte til tvillingnålen, den ene er buet og den anden zigzagget, men syet med ligeud sting - lidt svært at forklare, jeg må vise et foto :)
   Og forresten, måske det aller vigtigste... på med en trykfod til strækstoffer, den har ligesom rum til sømmen under sig, så den ikke hiver i stoffet lige der hvor syningen skal være :) Ej, det blev en lang rodet kommentar. Måske jeg skulle lave et indlæg med billeder istedet?

   Slet
  2. Tak for dit svar - hvor er det bare sødt af dig! Jeg har måske allerede sådan en trykfod....der fulgte lidt forskellige med maskinen, men jeg aner ikke hvad det er:-)Jeg må hjem og tjekke det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hvis jeg bare kunne blive kvart så dygtig til at sy som dig, så ville jeg være stolt. De er super fine.

  SvarSlet