fredag den 17. maj 2013

SPRIIIING!!!


De af jer, der følger mig på Instagram eller via Smuttiis Facebook-side (kom ind og vær med), ved det allerede - at jeg har taget en kæmpe stor beslutning, trukket vejret dybt, har lukket øjnene og er sprunget. Pr. 1/6 bliver Smuttii.dk således en rigtig lille virksomhed, om 2 uger Smuttii ikke længere blot en hobby, som p.t. tager rigtig meget af min tid (nok også for meget), men simpelthen min levevej på fuldtid.

Det føles helt helt vildt, men også rigtig godt! Det bliver helt enormt spændende og bliver super godt for vores familie med en mere fleksibel hverdag, det sidste har også været en af de vægtige grunde, men den allerstørste er, at jeg ikke kan lade være at følge den drøm jeg brænder for og at jeg tror på den!


Lige nu betyder det endnu mere travlhed, da det vælter ind med bestillinger (dejligt nok jo ;)), men samtidig går jeg jo stadig på arbejde OG skal have styr på alt det praktiske i forbindelse med virksomhedsopstart. Så selvom jeg ved, at jeg kommer til at savne mine skønne kolleger, så tæller jeg også lige så stille ned til d. 1. juni nu.

Jeg har lukket min hjemmeside ned lige nu, da jeg arbejder på en ny shop. Jeg giver lyd herinde når den er klar!


Psssst.... jeg håber også, at den store beslutning betyder mere tid til at blogge!

9 kommentarer:

 1. Ihh hvor spændende.
  Du ønskes al mulig held med din fremtidige butik og opfølgning på din drøm.
  God pinse

  SvarSlet
 2. Selv om jeg jo har fulgt lidt med på instagram, vil jeg alligevel også lige benytte legligheden til at ønske dig tillykke med beslutningen og alt mulig held og lykke fremover med butikken. Du laver super fine ting, så jeg er sikker på det nok skal gå

  SvarSlet
 3. Hvor er det fedt! TILLYKKE med at du har taget springet :)

  SvarSlet
 4. Det er bare så sejt, Christina... Endnu engang stort tilykke med din lille virksomhed - hvor er det bare spændende!!!

  Kh. Betine

  SvarSlet
 5. Det er også drømmen her hjemme en dag i fremtiden. Og stort tillykke med det.

  SvarSlet
 6. Du er altså den sejeste jeg kender! Og jeg har allerede planer om en fridag, som skal bruges samme med dig og din symaskine!

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det spændende! Det lyder virkelig spændende med din helt egen shop. Du er godt nok sej! Rigtigt meget held og lykke

  SvarSlet
 8. Hvor er det spændende! Du laver de lækreste ting og jeg håber det bliver en kæmpesucces. Held og lykke med det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet