mandag den 22. august 2011

Lidt af høsten...

Igår var det min fødselsdag! en rigtig dejlig én af slagsen, vi havde besøg af den nærmeste familie og menuen stod på boller, lagkage, frugt og solskin i haven.

Jeg fik rigtig gode gaver. Scherning sengetøj af mine forældre, Bezzerwizzer af min lillebror, Kähler vase af svoger og svigerinde, flødeboller og penge af min søster, fin rose til haven og penge af svigerne, retrostof i stedet for en blomst af min mor (jeg har det jo ikke fra fremmede) og sidst, men ikke mindst et gavekort til DVD-reol fra Trævarefabrikkernes Udsalg som matcher vores nye bogreoler af min mand og børn. Det bliver SKØNT - og er en del af projekt 'flytte syværelse til stuen'.


Jeg tænker over hvad pengene skal bruges til - måske Liebe svaler eller Kähler juletræer???

I får lige et bonus billede af kaffebordet :) mums, tror jeg skal have lagkagerester til formiddagskaffen :)
6 kommentarer:

 1. Tillykke:-) Jeg havde fødselsdag i lørdags.
  Sikke dejlige gaver du har fået. Og lækre kager, godt jeg har en rest ellers ville jeg da være lidt muggen over at se sådan et lækkert billede;-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen i går, sikke lækre gaver du har fået.

  SvarSlet
 3. STORT Tillykke med dagen igår, skønne skønne gave, og jeg sige, MEGET lækre kager. Ville da godt lige at ha været med til at fejre dig... :-)

  Lækkert stof, hun kender da til det din mor:-)

  GO dag

  K. Louise

  SvarSlet
 4. Mums det ser lækkert ud! Vi har også fejret fødselsdag i weekenden - min store dreng blev 2 år fredag :). Guuud er det din mor? Hende har jeg da købt et sæt tøj af til min datter :). Verden er lille!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke! Fantastisk lækre gaver du har fået :o) Og det der kagebord gad jeg godt stod foran mig lige nu, mums...

  SvarSlet
 6. Tak hvor er I søde :) Selvom jeg blev 31, elsker jeg stadig at have fødselsdag og få gaver, hehe.

  Gg tillykke til dig også Julie :) og lidt sjovt at du har fødselsdag dagen før mig - mon det bliver det samme med vores piger?

  SvarSlet