torsdag den 25. august 2011

Restesyning og genbrugsfund

Jeg har simpelthen så mange stofrester, måske burde jeg bare få dem smidt væk, men det nænner jeg alligevel ikke, så forleden bestemte jeg mig for, at få syet lidt af dem.
Det er blevet til flagranker til min fætters piger, Sofie og Victoria, og en hel (stor) dåse fuld af de kendte fugle - jeg har længe gerne villet lave et lager af dem, så jeg altid lige har til en værtindegave og lignende.
Idag blev så dagen hvor jeg endelig, og jeg mener ENDELIG, havde heldet med mig i den lokale genbrugsbiks, faktisk har jeg aldrig før fundet noget der, som mindede om at være bare lidt fedt.

Måske er det en fordel at være på barsel og kunne kigge forbi om formiddagen? I hvert fald fandt jeg i dag to hele sæt sengetøj og en gammel lysestage - det hele til bare 40 kr (der var 50%!!!).


Det sjove er så, at det brune sengetøj er fuldstændig magen til to sæt, som jeg tidligere har arvet fra en venindes sommerhus, og hvor jeg indimellem har fortrudt, at jeg har klippet i det ene. Nu hvor jeg igen har to hele sæt, så nu ryger de altså på dynerne - hvor heldig kan man være?

Lysestagen skal forvandles - ja faktisk er det allerede sket, men den er lige til tørre, så I må vente med at se resultatet.

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige fund! Jeg er vild med de 3-kløvere:-) Jeg har også haft gang i restebunken, for jeg havde også rigtig meget liggende, så nu har jeg 14 flagranker liggende!! Nogle ryger med på marked i september og andre bliver (ligesom hos dig) brugt til værtindegaver. Kunne godt tænke mig at prøve at sy fugle som dine, men er simpelthen så dårlig til at prøve mig frem med forskellige mønstre (utålmodig?!)... Så de sidste rester bliver nok bare brugt til nogle ærte-poser- de er også gode til barselsgaver/fødselsdagsgaver;-)

  SvarSlet
 2. Åhhh hvor ser det super godt ud... er helt vild med de smukke kløver..
  (sig endelig hvis du vil bytte)
  Har haft det før.. men ak nu er det hele brugt..
  Glæder mig til at følge din smukke smukke blog fremover..
  Kh Michelle

  SvarSlet
 3. Fie - ja, det føles altså godt at få brugt nogle rester, selvom jeg dårligt kan se at der er svundet i min bunke... hmm... Du kan roligt forsøge dig med fuglene de er ikke svære - har du link til mønsteret, ellers skal jeg som om jeg kan finde frem til det igen.

  Michelle - dejligt du kiggede forbi og endnu mere dejligt at du har lyst til at blive hængende :)
  Det kan sagtens være vi kan finde ud af et bytte. Sættet her har stribet stof på den anden side havde dit også det? Det tænker jeg egentlig bare at kasserer, da det er som om, det virker mere slidt end kløver-siden.

  SvarSlet
 4. Åh du må i stedet for at kassere det meget tyndslidte rive det op til strimler som du så hækler badematte, grydelap, eller kurve af m meget stor hæklenål, pind 10 eller mere.. jeg vil gerne købe lidt 20 cm af det blå hvis du vil sælge en bid også m striber. Samler til et rødt hvidt blåt tæppe... iøvrigt fine fugle, hvor har du fundet mønsteret?

  SvarSlet
 5. God ide til at bruge resterne på. Den springer jeg straks på.

  SvarSlet