fredag den 12. august 2011

Ønsker...

Bare fordi det snart er min fødselsdag... (jeg mangler ALDRIG ønsker)!6 kommentarer:

 1. Skønne ønsker! Jeg ELSKER også at finde på ønsker. Lige nu er ønskesedlen dog lidt tom - hvilket bare skyldes det faktum, at jeg lige har haft fødselsdag og fået de mest fantastiske gaver; bl.a KA'en, som allerede er min nye bedste ven!
  Rigtig god fredag!

  KH Anna

  SvarSlet
 2. Sikke mange ønsker, kan god forstå du ønsker dig den køkkenmaskine, den drømmer jeg, mig også om, og sikke nogle brød man lave i sådanne en maskine. Ha en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Uhh ja, der var da også nogle rigtig gode sager der. Tak for inspiration. Bliver nødt til lige at spørge hvor sengetøjet er fra. Efter skift til dobbeltdyne har vi i et par år kun haft 2 sengesæt, så lidt tiltrængt måske ;)

  SvarSlet
 4. Gode ønsker, de kunne også godt stå min ønskeseddel!

  SvarSlet
 5. Anna, uh hvor er du heldig, at du rent faktisk fik den. Jeg er ikke helt sikker på at gave budgettet rækker her i år - desværre :(

  Louise, ja, jeg elsker at bage (og lave mad i det hele taget) og gør det meget, så synes virkelig jeg har fortjent den :D

  Anne, dejligt du kunne bruge lidt inspiration. Jeg skriver i øvrigt ned løbende når jeg falder over noget så listen er altid lang :)Sengetøjet er fra Susanne Scherning. P.t. er to sæt på tilbud til 500 i Kop og Kande. Desværre har jeg ikke lige lagt mærke til om der også er tilbud på dobbeltbetræk.
  Faktisk skulle der også have været billede af noget HAY sengetøj, men kan se det er smuttet, så det får jeg da lige tilføjet.

  Helle Jesicka - ja ik :)

  Lisbeth - ja, mon ikke vi er en del der kunne deles om den ønskeseddel ;)

  SvarSlet