onsdag den 21. marts 2012

En ny strikket sag...

Marie har fået en ny striktrøje, den var hurtigt strikket på pind 5 og med to tråde af den blødeste bløde alpaca, det er denne opskrift fra det nyeste baby drops.
Huen (fra Blød Begyndelse) strikkede jeg til min niece, da hun var mindre, den er dog stadig noget stor til Marie, derfor skulle hun have haft en anden, men som I måske så i dette indlæg, blev den alt for lille, synes ellers den var så fin i farverne, og blandt andet i resterne fra denne cardigan. Må se, om der kan blive til en mere.


Marie slappede fuldstændigt af på gårsdagens eftermiddagstur med åben kaleche og blå himmel, så jeg kunne ikke lade være at skyde hende med telefonens kamera.

6 kommentarer:

 1. Hvor jeg dog misunder jeg med denne skønne strikke evne.. I producere jo bare det lækreste ting... Den ser rigtig skøn og vamset ud... Knapperne hvor er de købt de er super fede..
  Kh
  Mille
  Ses i aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Når du har fået helt styr på hækleriet, må du igang med strikkepindende istedet :D
   Knapperne er nogle jeg selv har betrukket... har mere stof hvis det ser, så det kan være et kreaaften projekt evt :P

   Slet
 2. hvor er det en fin hue/hjelm! - ja også trøje..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) - huen er sådan én, som jeg ikke rigtigt havde lagt mærke til i bogen, men da jeg så den på min venindes datter, synes jeg bare den var skøn - den sidder super godt (når den ikke er for stor ;))

   Slet
 3. Den er lækker blød ud :-) Søde knapper!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er vildt lækker blød nemlig :) og tak!

   Slet