mandag den 12. marts 2012

Lidt "nyt" til væggene

Emilie har lavet det skønneste billede af en engel i skolen. Hun lavede det allerede i december, men nu har jeg endelig fået købt ramme til det, og samtidig til det fede print, som min veninde Julie har lavet (kig forbi hendes lækre, omend lidt forladte, blog ;))
Hvor de skal hænge ved jeg ikke endnu, men lige nu står de her på den ret nye DVD reol, som jeg ønsker mig én mere af (så alle DVD'er rent faktisk kan få en plads), og som jeg ønsker mig låger til (for SÅ kønne er DVD'er faktisk heller ikke).


 Vores hjem er langt fra blogfremvisnings-able, men over DVD reolen hænger verdenskortet, som jeg stadig er rigtig glad for, og over verdenskortet er der højt til loftet, det synes jeg også er smukt.
16 kommentarer:

 1. Hvor har du da bare en dygtig pige, det er et virkelig fint maleri med gode farver - kan godt forstå, at det skal i glas og ramme :o)

  SvarSlet
 2. Åh det kære verdenskort!! Vi havde også sat et op i vores forrige lejlighed, hvor der også var højt til loftet-men ak, når man flytter er det umuligt at få med:-( Kom helt til at savne det, da jeg så det her hos dig... Men så kan jeg jo nyde det på næste onsdag, hvor vi jo skal ses :-)

  SvarSlet
 3. Det ser helt vild godt ud med det værdenskort og jeres loft eller mangel på samme :) Jeg har ikke rigtig fået læst så mange blogs for tiden, men hold da op du har fået syet en mase fine ting og det hæklet tæpper er virkelig fin også, sikke et arbejde

  SvarSlet
 4. Hej Christina. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke er fast læser på din blog?! Men det er jeg altså nu! Fint fint englebillede.. Og det ligner et dejligt rum med så højt til oftet.

  SvarSlet
 5. Sikke en kær engel :-) Hyggeligt med frithængende bjælker.

  SvarSlet
 6. Så fint et billede din datter har lavet:) og rummet ser spændende ud:)

  SvarSlet
 7. Sikke en fantastisk flot engel, hun har malet - helt utroligt skøn! Sådan noget, der vil varme mere end noget andet på væggene i mange mange år, ikke? :)
  God forårsdag!

  SvarSlet
 8. sikke et fint billede hun har lavet!

  SvarSlet
 9. Altså de børn de kan bare noget med tegninger, hvor ser det bare fint ud!
  Mit hjem er bestemt heller ikke til masse-fremvisning af opstillede diller-daller *griner* men synes bestemt vi skal se mere af din stue :)

  SvarSlet
 10. Skønt billede!

  Jeg glæder mig nu til at se mere af dit hjem næste onsdag;-)

  SvarSlet
 11. Hej jeg har fået den ære at komme med i jeres kreaklub næste onsdag... Men Anna kan ikke huske adressen så vil du sende den pr mail? (mhm81@hotmail.com)
  Glæder mig rigtig meget til at møde jer..
  Kan se du laver nogle super lækre ting er især vild med dine quiltet veste..har meldt mig som fast læser)
  Ps: tjek min blog hvis du har tid og lyst har en skøn give away ;0)
  Kh
  Mille (også østjyde)

  SvarSlet
 12. wauuw - det ser flot ud med verdenskortet. Og fint med englen i ramme ;)

  SvarSlet
 13. Wow Christina, det ser da kanon ud med verdenskortet og se frie spær! Og englen er bare bedårende, total lækker lækker :-)

  SvarSlet
 14. Børnekunst når det er bedst!

  SvarSlet
 15. Tak for alle jeres fine kommentarer, de gør mig vikelig glad. Det er ikke så tit jeg viser noget af hjemme frem, for det ligner mest af alt det det er - et kedeligt parcel, som bruges af storfamilien, man kan se her leves ;)

  SvarSlet
 16. Sikke en fin pige/kvinde/dame din søde Emilie har lavet. Endnu en ting vi har tilfælles, min datter hedder også Emilie :-)

  SvarSlet