mandag den 12. marts 2012

2 års gaver

Min lille niece bliver to år idag. Igår var vi til fødselsdag. Af os fik hun lutter hjemmelavede gaver.


 • Dukketæppe til hendes fine lille dukkevogn - med samme bagside fleece som det laaaaange sengetæppe jeg viste frem HER.
 • Små quiltede veste, perfekte til den lille frossenpind. Syes på bestilling i str. 92-128 for 150,- inkl. porto.
 • Spencer, i samme stoffer som overalls'ne HER - den kan syes på bestilling i str. 1, 2 og 3 år for 250,- inkl. porto.


19 kommentarer:

 1. hej sikke dog nogle finer gaver hun har fået af dig... ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Smukke sager, men øøøøhm, dine priser? Det er jo det kantebåndet koster!!!! Jeg synes at håndarbejde godt må koste det det ligner, nemlig luksus uden selvfølgelig at være så dyrt at man ikke kan være med.. Dine lækre ting er jo billigere end h & m. Kh christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Først tak for de rosende ord :) og så har jeg virkelig tænkt over din kommentar til priserne. Synes du virkelig det er SÅ billigt? jeg spørger fordi, jeg selv af og til at studset over at nogen sælger deres hjemmesyerier for virkelig ingenting, har fx. set bukser til omkring 80 kr. på TS, men tænkt at så var kvaliteten nok derefter, men har stadig ikke forstået at nogen gad.
   Så når du skriver sådan, sætter det tanker igang, især fordi ingen før har givet udtryk for, at mine priser var billige, men ok, det siger køberne vel heller ikke ;)
   Jeg synes selv de ligger sådan midt imellem, jeg sætter dem bare sådan lidt på gefühl, og det kan da godt være de lige fik en tand ned af idag, plejer vidst at tage 200,- for en vest... hmmm... måske var jeg i forårshumør.
   Det skal jo også tilføjes, at mit salg udelukkende er på hobbybasis og ikke er ret meget, samt at jeg INGEN håndarbejdsmæssig uddannelse har, så der er helt sikkert småskavanker i mine værker, selvom jeg sætter en ære i at det ser ordentlig ud, det er også med i mine overvejelser når jeg prissætter.
   Tak for din kommentar.

   Slet
  2. puha... da jeg havde sendt kommentaren afsted tænkte jeg lige at det kunne være jeg ville træde dig over tæerne - heldigvis ikke :)
   ja, jeg synes at det er alt for billigt - om du har uddannelse eller ej, dine ting er jo flot lavet... pris og arbejdstid synes jeg i hvertfald skal passe sammen og så er det altså helt i orden hvis man som køber betaler for det det er, nemlig et stykke unikt tøj/tæppe... det behøver jo ikke være tårnhøje priser, bare nogen som viser at der er et kæmpe arbejde bagved sådan en vest eller kjole. for det andet så er det noget med en prissætning som kan "ødelægge" forretningen for dem der lever af det - hvad du selvfølgelig kan være ligeglad med, men det er sådan noget søstersolidaritet eller noget ;) uh ha, nu er der nok en del derude som læser med her som synes at jeg burde lukke munden ;)
   forårshumør kan man også kalde rabat :) og det er da en dejlig ting ind imellem :)))) kh christina

   Slet
 3. Hvor er det bare smukt lavet! Jeg skal SÅ meget have en vest til Luna Marie - men kan vi ikke lige aftale næste onsdag? Har btw fået kontakt med en anden blogger, som jeg er ved at lokke med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna :) Jeg vil elske at sy en vest til Luna Marie :) - og jo, vi aftaler bare nærmere... medmindre du vil have, at den skal være klar når vi ses ;)?
   Super fint med en mere i klubben, men så er vi vidst også snart ved et max, ik? Jeg tænker bare, hvis folk skal kunne huse os, HVIS en dag vi skulle blive fuldtallige.

   Slet
  2. Nej nej, jeg tænkte bare, at vi kunne snakke farver og stof på onsdag?

   Og ja, så er klubben vist også lukket. Vildt, at det er lykkedes os at samle et hold. Det er jo fantastisk!

   Slet
 4. Du er bare så dygtig Christina!!!
  Suk suk....
  Nå men jeg fik da klippet til bukser til Anna, det er da altid noget *griner* bøvler stadig rundt i stof til den forårsjakke til Emil, kan bare ikke finde det helt rigtige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)
   Jeg kender GODT til at man slet ikke når det man tænker, eller kræser om det samme projekt LÆNGE... tro mig, det sker også her ;)

   Slet
 5. Christina (flippen)12. marts 2012 kl. 16.41

  Øøøøj gad godt at mine børn var på gave med dig :P

  SvarSlet
 6. Hun er godt nok en heldig niece. Sikke nogle fine gaver hun har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er også bare rigtig sød, så jeg kan slet ikke lade være :)

   Slet
 7. Ej hvor en lækker gave - super flot lavet ;O)

  SvarSlet
 8. Sikke en lækker lækker pakke - det hele er bare så flot!! Du er da noget af en sy-haj :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 9. Du er bare dygtig, andet har jeg ikke at sige! Jo forresten, det klæder Milles kunstværk at være i ramme ;)
  Knus <3

  SvarSlet