søndag den 6. maj 2012

Fantastiske proces

Jeg er igang med disse knickers til min veninde(s søn). 

Det var meningen, at jeg ville lave dem helt enkle, i stjernestoffet og med stjernelommer, kun brudt af en ret neutral pipingkant. For finishens skyld, ville jeg fore lommerne, og lettere tilfældigt faldt valget på det ternede stof, som jeg har haft til at ligge i 100 år. Inden jeg fik dem monteret, fik jeg lagt dem oven på stjernestoffet med ternene op ad... og pludselig var jeg i tvivl - er det federe med ternene ud af? Jeg kunne slet ikke træffe det svære valg og måtte spørge min veninde, hun valgte ternen... billeder af de færdige knickers må følge senere, de er så skønne med buede detaljer ved knæene.Lidt pudsigt som man i løbet af en proces kan komme helt væk fra udgangspunktet, når nye idéer skabes... men jeg tror nu stadig, at jeg vil lave et par helt i stjerner, men måske med lidt mere kontrast på pipingbåndet? Så må jeg se, om jeg kan finde en aftager til dem :)

6 kommentarer:

 1. De ser rigtig fine ud, hvor har du stjernestoffet fra, det er så fint!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nanna, det er nemlig så skønt :) det er fra Stof2000.

   Slet
 2. Hvor er det stjernestof fint søde!! Du ved jo nok at jeg også ville have valgt dem kun i stjernestoffet;-) Kunne være fint med kant i gul eller måske petroleumsfarvet. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er slet ikke i tvivl om hvad du havde valgt, hehe :) - men jeg er nu slet ikke i tvivl om, at Malte godt kan bære lidt spræl ;)

   Slet
 3. Hvor ser det spændende ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi - jeg har lige netop lavet indlæg med det færdige resultat :)

   Slet