tirsdag den 24. januar 2012

En blandet omgang shopping!

Jeg har tilbragt skønne solskinstimer med shopping i Århus idag, alt imens var Marie i flasketræning hos mormor (jeg vil bare SÅ gerne i byen på lørdag og til Rasmus Seebach koncert d. 18. februar), resultat af det snakker vi ikke om, men resultatet at shoppingturen kan i se her, helt skønt, hvis I spørger mig.

I H&M var jeg heldig og finde sådan nogle fine fine ting i de skønneste forårsfarver, så de blev indkøbt i barnets forårsstørrelse ;)
Skønne skønne overalls, cardigan og strømpebukser - jeg kan lige se dem med et par små strikkede "shorts" over, så det blev jeg nødt til at købe garn til, jeg har lige kigget efter opskrifter og hælder til denne lige nu, bare helt ensfarvede istedet.


Katteleggins var sat ned til 30 kr, så de måtte også med hjem, selvom der går noooget tid før de kan passes.

I Stof2000 blev det udover garnet ovenfor til disse lækre stofferI Søstrene Grene måtte et kludetæppe til soveværelset og nogle af de fine krukker med hjem. Jeg kunne i øvrigt have købt mig fattig i melamin i nye farver, men lod være...lige ind til næste gang.Jeg fik mig også et par nye vinterløbetights, idet jeg lavede et stunt sidste år, og fik hul på knæene i de gamle, var det vældig tiltrængt, og så lidt fugt til den tørre vinterhud - det er VIRKELIG nødvendigt.


Man er da totalt lykkelig ovenpå sådan en omgang shopping!

6 kommentarer:

 1. Lækre,lækre ting! Jeg har også købt et par katte leggins-de er skønne, og herhjemme er de blevet døbt fastelavnsleggins;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det synes jeg er et godt navn, der er temmelig meget fastelavn over de der katte i hvert fald :)

   Slet
 2. sikke nogle lækre ting der kom med hjem - og hvor er det bare nogle søde shorts du har fundet opskrift på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Var også helt godt tilfreds! Og glæder mig til at strikke shortsne :)

   Slet
 3. Fine køb. Jeg er særligt helt vild med smækbukserne. Dem MÅ Luna Marie eje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige sådan havde jeg det, da jeg først havde set dem i Bruuns hvor der kun var få par tilbage, så jeg havde nærmest hjertebanken da jeg fik ned af Strøget til næste H&M, og flåede dem nærmest ned af stativet da jeg fik øje på dem. Hehe.

   Slet