mandag den 30. januar 2012

Småstrikkerier

Jeg er lige blevet færdig med dette fine sæt til Marie, det er blevet rigtig godt, og jeg er lidt stolt, for det er første gang jeg selv har lavet lidt om på en opskrift. Djævlehuen er en kombination af en drops model og en model fra bogen Blød Begyndelse. Vanterne er fra Blød Begyndelse, men istedet for at strikke hver side færdig for sig, da jeg nåede til indtagningerne, tog jeg bare ind, som når man strikker tå i sokker, det blev da super godt.


Marie viser sættet frem - meget koncentreret.


Der er også allerede nyt på strikkepindende, det er de små blebukser som jeg linkede til i indlægget her, er ret spændt på, om de små lårbasser kan være der i, når de er færdige.
15 kommentarer:

 1. Sikke et fint sæt! Og så stor hende Mariefisen bliver hva?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt, altså hun er faktisk ikke specielt stor, 5 mdr. imorgen og lige knap 7 kilo tror jeg, men jo, det går bare så stærkt!

   Slet
 2. Nøj noget lækkert garn og hvor blir de lækre - glæder mig til at se et færdigt resultat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! og er også helt vild med garnet, har allerede udtænkt flere ting jeg vil strikke i det, den tid, den tid...

   Slet
 3. Rigtig fint sæt du har lavet :-) Og hvor er du hurtig - allerede godt i gang med næste projekt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det aller bedste ved små projekter - de er hurtigt færdige :P, MEN jeg burde faktisk gøre noget ved alle de halvfærdige jeg har til at ligge istedet! hmm...

   Slet
 4. Hvor er det bare FINT! Jeg GLÆDER mig sådan til at kunne strikke så fint....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du nok komme til, jeg er jo også sådan forholdsvis ny, eller det kan man måske ikke sige mere, men har samme baggrund som dig, men greb så bare pindende igen for et par år siden, så bare rolig, det kommer forholdsvist hurtigt :)

   Slet
 5. Hvor er det lækkert - og hun ser så sød ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - og dejligt du er tilbage i blogland :)

   Slet
 6. SÅ fint et sæt, nu kan hun rigtig holde varmen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan hun nemlig, og planen var, at det skulle være vanter, som hun ikke får taget af, og ser indtilvidere ud til at være lykkedes - fantastisk!
   Iøvrigt velkommen til, synes ikke jeg har 'set' dig før :)

   Slet
 7. Åhh så fint Christina;)
  Jeg må altså også snart stikke andet en ret og vrang- glæder mig til at se blebukserne færdige, så håber du lige flasher dem herinde!
  Kh. Tenna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Tenna, det ER jo netop bare ret og vrang det hele... Det eneste andet du har brug for er at kunne tage ud og strikke sammen, og det er jeg helt sikker på du kan - ellers må du lige lure på mit indlæg om Askeladens strikkeskole :)
   - jeg skal nok flashe blebukser, er færdig med en ene side nu.
   Har lige luret lille Sigurd, hold nu op hvor er han fin og lille, håber I trives!

   Slet
 8. Kære Strikke-coach.
  Jeg er gået kold... Mangler pinde i den rette størrelse (2,5) og skal ovenikøbet bevæge mig ud på gyngende grund = andet end ret! Jeg må have hjælp - måske i næste uge?
  Knus fra
  den retstrikkende nybegynder ud i opskriftslæsning ;)

  SvarSlet