onsdag den 13. juni 2012

På den igen - æblenederdel til fødselsdagsbarn

Forleden aften måtte jeg fabrikere endnu en fødselsdagsnederdel til en pige i Emilies klasse - når man først er begyndt skal alle jo have. Det er nu faktisk også lidt hyggeligt, at lave en nederdel med den enkelte pige i tankerne, hver gang forsøger jeg, at ramme netop den piges smag.
Efterhånden har 6 ud af 12 piger vidst fået, det kan godt være, jeg bliver nødt til at lave et par stykke på forhånd inden min barsel er slut.

Denne gang blev det en nederdel i lilla babyfløjl (hvorfor er det så svært at fotografere lilla?) og med et applikeret æble.
13 kommentarer:

 1. Hold op hvor er den bare flot... Kan godt forstå den er populær i omkredsen da :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise, det er dog forskellige alle pigerne har fået :)

   Slet
 2. Den er virkelig fin!- enkel men med en sød detalje... Kan se at du bruger kantbånd -gulp, jeg er ikke nået videre med den i fløjl til Ida endnu, er supernervøs over hvordan det skal gå:-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Fie, jeg troede du ikke kunne lide det, sådan smagsmæssigt - så skulle vi da have kigget på det i lørdags! Det må på programmet en anden gang, for det er ikke svært overhovedet (men kræver dog lidt nåle ;)).

   Slet
 3. De farver er bare rigtig gode sammen og virkelig fint æble. Det er da sjovt at de alle sammen vil have en;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja orange og lilla dur bare fint sammen, og æbler går jo også altid an :D
   Det er den første der har fået med æble på. En anden har fået med en applikeret sommerfugl, en med lomme, en med zigzag bånd og andre helt uden dikkedarer - bl.a. den der er ude i højre side øverst under 'Jeg syr'.

   Slet
 4. Den er jo SÅ fin.. Redigerer du dine billeder? Det kan godt hjælpe på det med lilla, det er nemlig møg irriterende, når man ikke kan få billederne lige så flotte som virkeligheden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Ja, jeg redigerer stort set alle billeder, og synes også det hjalp farven på disse, men helt godt er det ikke :/.

   Slet
 5. Selv jeg vil have sådan en nederdel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kunne nemlig sagtens gå til voksne :)

   Slet
 6. Man skulle jo have haft din datter i min klasse dengang jeg gik i skole:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu må vi se om overskuddet rækker til mere end én runde rundt :) Men måske jeg ikke kan lade være. Er i hvert fald allerede begyndt at tænke i flere hjemmelavede muligheder :)

   Slet
 7. Hvor er den skøn... Sådan en skal jeg vist have købt engang ;)))

  SvarSlet