tirsdag den 19. juni 2012

Pin pin pin

Pinner du?
Jeg holdte mig fra Pinterest ret længe ud fra tanken om, at jeg har mere end rigeligt af tidsslugere i mit liv. Jeg røg alligevel i, og må sande, at Pinterest altså ikke kun er en tidssluger, det er også et ret godt stykke værktøj. I hvert fald løber jeg ikke tør for hækle-, strikke- eller boligindretningsidéer lige foreløbigt. 
Har du lyst at følge mig, kan du gøre det HER.
10 kommentarer:

 1. Det er lett å bli fanget inn i Pinterest altså! Plutselig har timene gått! Men det fine er at man sitter igjen med et lite hav av inspirasjon! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan nemlig kigge og pinne i tiiiiimevis, og bagefter studere det man har pinnet lige så længe, imens man planlægger hvad man skal lave næste gang, for blot at planlægge det om næste dag igen ;)

   Slet
 2. Det er bare så hyggeligt at bruge tid på Pinterest! Og, præcis som du siger, er det et godt værktøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, før gik alle de gode idéer bare alt for nemt i glemmebogen - men det kunne selvfølgelig være, at man så havde en bedre chance for at nå dem man kunne huske?

   Slet
 3. Selvfølgelig er du blevet bidt af Pinterest, det er et virkelig genialt koncept! - stedet hvor man føler sig super kreativ uden at røre en finger;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som min mand siger, hvorfor fandt vi ikke på det?

   Slet
 4. Helt enig i at det rent faktisk er en meget brugbar tidsrøver. Det er jo fantastisk at få gemt alle idéerne med billeder og henvisninger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan altid kigge der, hvis vi mangler idéer i kreaklubben.. måske kunne vi ganske enkelt tage ét board af gangen som tema :P

   Slet
 5. Jeg er afhængig af Pinterest. Mødte det ved en tilfældighed og bruger tid derinde dagligt. Pinner dog ikke selv - endnu (jeg har oprettet en bruger dog).
  Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare SÅ inspirerende at bruge tid på :) - du må igang med at pinne selv, så du kan samle alle de gode idéer du finder :)

   Slet