søndag den 12. februar 2012

Fantastiske søndag...

Sne, strik, smoothie, oprydning, hygge, sol og en løbetur - og inden længe god søndagsmad.
Jeg kan godt lide søndag!


10 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig søndag :-) jeg er forresten en af dem der har meldt mig til krea-klubben. Kunne se i mailen at du efterspurgte hvem der var med :-) go' aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie, ej hvor hyggeligt, at du også er med :) Glæder mig sådan - håber min lille Marie snart vil lade mor komme lidt ud :P

   Slet
 2. jeg kan også godt li søndage - men endnu bedre er lørdage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her hos os har lørdagene bare tendens til at være lidt mere travle, men ellers ja, lørdage er også skønne. Og fredag aftenen, hvor man stadig har heeele weekenden tilgode :)

   Slet
 3. Dejlige søndagsbilleder! :)

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder, vi har også nyt sneen her i weekenden, virkelig godt billed af Marie, hun ser så fræk ud på billedet. Jeg har et par nøgler lanolin garn fra Askelade som jeg ikke fik brugt til Filippa, det skulle være blevet til ble bukser, hvis du er interesseret må du gerne få dem, mener det er hvid, rå hvid. Du kan bare sende en mail med din adresse så sender jeg til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor er du sød Jeanett, det vil jeg meget gerne. Sender en mail :)
   Sjovt, du siger det med Marie, for hun er netop begyndt at få meget mere personlighed og lyser af frækhed! <3

   Slet
 5. hurra for vende strik... jeg troede det var passé.. jeg har gang i en trøje med skørt - næsten i samme farve til Ida :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det må du ikke sige, jeg elsker vendestrik. De bedste cardier min lille Marie har haft, er de to i vendestrik - og så synes jeg det er skønt at strikke :)
   Glæder mig til at se Idas - for du viser den vel!? :)

   Slet