lørdag den 11. februar 2012

Jeg har været i Askeladen

...og i den lækre butik, købte jeg lækkert garn! - jeg vil ikke sige endnu, hvad jeg skal strikke i det, så det må i vente og se.
Jeg er altså helt vild med Askeladens enkle og super fede opskrifter og ikke mindst garn i de skønneste farver. NØJ, hvor kunne jeg købe mig (endnu mere) fattig!
5 kommentarer:

 1. Den butik er bare fantastisk! Jeg kan også anbefale deres uldprodukter-mine børn er skønne og varme i deres elefanthuer:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med uldtøjet! mums! Tænk at have sådan en lækker butik og gå rundt der hver dag. Drømme drømme!

   Slet
 2. Øj, det garn ser lækkert ud Jeg har aldrig været i butikken, men måske man snart skulle give det et besøg?

  Med hensyn til knapper: Hvad skal jeg have købt ind? Altså knapperne fra stof & stil og noget stof? Hvilke stoffer kan du anbefale og hvor stort et stykke til 1 knap sådan cirkus? Så vil jeg gå i gang med at lave et lager:-D Det er altså fantastisk, at finde sådan en som dig i blogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi hvor er du sød - jamen altså i forhold til at lave knapper, så har jeg den der dims man bruger til at trykke det sammen, den kan du sagtens bruge, men jeg ved jo ikke om du bliver så bidt af det, at må eje din egen, mener ikke den er specielt dyr.
   Derudover skal du have nogle af knapperne i de størrelser du ønsker.
   Jeg har altså MASSER af stof, så medmindre du skal bruge noget helt bestemt (jeg har f.eks. ikke ret meget liberty), så er det skørt at købe for at skulle lave knapper, jeg medbringer gerne noget i ønskede farver.

   Du får lige et link: http://www.stofogstil.dk/Katalog/Sytilbehoer.aspx?group_id=4913

   - jeg har kun prøvet de hvide plastikovertræksknapper.

   Slet
  2. Altså bare det værktøj til 34,95???? Så tror jeg muligvis nok, at jeg må afsted på onsdag.... Jeg har en idé om, at det er det skæggeste i hele verden at lave knapper......

   Slet